Εμπειρία zampple

Γειά σας κορίτσια!!!
Θα ήθελα να σας πω για την εμπειρία μου απο το zampple. Πήγα χθες στο κατάστημα και ενθουσιάστηκα. Πραγματικά αξίζει να γίνεις μέλος ειδικά με την προσφορά που έχει μέχρι τέλος Μαίου που με 9,90 αντί για 19,90 παίρνεις την τρίμηνη συνδρομή.
Επειδή όμως κάποιες μπορεί να μην το ξέρετε να σας πω πρώτα τι είναι.

Είναι ένα μαγαζί που πρέπει να γίνετε μέλη (πληρώνοντας μια μικρή συνδρομή) και πατε και παίρνετε  δωρεάν προιόντα ανάλογα με τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει στο προφίλ σας. Τα προιόντα είναι καινούρια στην αγορά και η μόνη υποχρέωση που έχετε είναι να τα αξιολογήσετε.

Τώρα πως γίνεστε μέλη?
  1. Πατε στη σελίδα τους  www.zampple.com και πατάτε αίτηση πάνω πάνω
  2. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και εκει που λέει πως μάθατε το zampple γράφετε αν θέλετε από άλλο μέλος και γράφετε το e-mail μου ώστε να πάρετε και εσείς και εγώ 50 πόντους alldaybeautiful@yahoo.com
  3. Αφού κάνετε την εγγραφή και έχετε πρόσβαση στην σελίδα πάτε και κλείνετε ραντεβού ώστε όταν πάτε στο κατάστημα να εξυπηρετηθείτε καλύτερα.
  4. Πάτε στο κατάστημα την ημερομηνία και την ώρα που έχετε κανονίσει με την ταυτότητά σας πληρώνετε 9,90 για 3 μήνες αν πάτε μέχρι εώς τέλος Μαίου που έχει αυτή την προσφορά αλλιώς για τρίμηνη 19,90 (φυσικά μπορείτε να επιλέξετε διάφορες συνδρομές) σας βγάζουν κάρτα μέλους και σας δίνουν οδηγίες για το πως μπορείτε να επιλέξετε προιόντα.
  5. Παίρνετε προιόντα ανάλογα με τους πόντους που έχετε χωρίς να πληρώσετε τίποτα και η μόνη υποχρέωσή σας είναι να τα αξιολογήσετε μετά.
Εγώ την πρώτη φορά που πήγα πηρά όοολα αυτά και θα πάω και άλλες δύο φορές μόνο με 9,90

Κορίτσια βιαστείτε για να προλάβετε την προσφορά της τρίμηνης συνδρομής..  Πραγματικά αξίζει
Μήν ξεχάσετε να γράψετε ότι σας σύστησα εγώ για να πάρετε 50 πόντους.
Πως σας φάνηκε το zampple? Το έχετε ακούσει? Είστε μέλη? Θα το δοκιμάζατε?
Οτιδήποτε απορίες έχετε ρωτήστε με..
Φιλάκια πολλά!!!!!

0 comments:

Post a Comment